Select Page

Sesaat kita tidak pernah terfikir penyakit akan datang. Sesaat kita akan melaluinya, Tika waktu senang kita tidak pernah ingin mengetahuinya.  Tika datang masa penyakit datang kita dalam keadaan kerisauan dan ketakutan. Seharusnya tidak kira peringkat umur samaada bayi,kanak-kanak, remaja,dewasa atau tua kita sentiasa berjaga-jaga dgn paras kesihatan kita. Secara semulajadi setiap orang merasakan kerisauan jika ke hospital mereka takut ingin tahu masalah kesihatan yang dihadapi. Dalam pemikiran setiap individu Penyakit adalah satu simbol nyawa tidak panjang. Tetapi mengapa kerisauan timbul di saat penjagaan perlu diamalkan dari awal.

Seandainya anda baru tahu penyakit anda hadapi tiada penawar pada saat akhir atau tiada ubat dikala memerlukan, ia adalah satu kelewatan bagi pesakit. Oleh itu, tidak salah jika anda menganjakkan pemikiran utk sentias berwaspada dgn masalah kesihatan serta selalu memberi ruang penjagaan paras kesihatan anda. Bukan disebabkan masa tetapi disebabkan pemikiran ketakutan hadapi penyakit penyebab individu menghadapi saat genting dikala mereka ketahui penyakit yang dihadapi sudah kronik.

Pengalaman mengajar setiap individu utk sentiasa berhati-hati. Seorang isteri melalui saat yang tak diduga, saat genting seolah-olah tanpa disangka suami nya yang baru bersamanya dalam tempoh tidak sampai 1 tahun  telah meninggalkannya buat selama-lamanya disebabkan menghadapi masalah Hepatitis B yang kronik. Taanpa diduga penyakit yang membawa tanda dalam masa singkat iaitu 1bln suami telah meninggalkannya selamanya. Penyakit datang tanpa diduga, jika anda penghidap Hepatitis hendaklah rawatan awal digalakkan. Jika anda telah ketahui yg anda adalah penghidap Hepatitis segerakan rawatan sebelum tunggu tanda-tanda buruk datang, mengapa ia menjadi keutamaan pesakit Hepatitis tidak ketahui bilangan virus yang menyerang jika pemeriksaan susulan tidak dilakukan, semakin bertambah bilangan virus semakin cepat virus merosakkan Hati. Jadi pesakit akan tededah kepada masalah kerosakkan hati dan kemungkinan menjadi kronik.

Pengajaran menjadi satu kepaksaan kepada setiap individu untuk berubat awal. Tonik Hati Al Jabbar banyak membantu ramai pesakit Hati Kronik & Hepatitis merawat masalah dihadapi. Segala Konsultansi rawatan yang diikuti memberi satu kesan berpanjangan kepada pesakit yang segera berubat.

Tonik Hati      Hati Rosak

WhatsApp WhatsApp Sekarang
Hubungi Perunding Kami.